ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Ψυχολογική στήριξη παιδιών – εφήβων & ενηλίκων

image-342781-photo1.jpg

«Ταξιδεύοντας με τη βαλίτσα των συναισθημάτων»

Η Δρ Βένια Κουτσομπίνα διακρίνεται για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων – προβλημάτων.

Ως ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, οικογένειες.

image-342592-contact.jpg

Στο γραφείο της, στο Αγρίνιο, παρέχει συμβουλευτική γονέων σε προβλήματα βρεφικής, νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας, αλλά και συμβουλευτική ζεύγους.

​​​​​​​Αναλαμβάνει θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων, καθώς και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων ψυχοπαιδαγωγικής παρέμβασης για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, όπως: μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα λόγου & ομιλίας, δυσλεξία, ΔΕΠΥ, νοητική υστέρηση, αυτισμός, εγκεφαλική παράλυση. Επιπροσθέτως, σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα ανάπτυξης κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας. 

Υπηρεσίες Παιδοψυχολογίας
Στο ιδιωτικό της γραφείο, στην οδό Πλευρώνος 4 στο Αγρίνιο, η Δρ Βένια Κουτσομπίνα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Ψυχοθεραπεία παιδιού-εφήβου-ενήλικα

 • Διαγνωστική αξιολόγηση παιδιών και εφήβων με έγκυρα και αξιόπιστα εργαλεία (όπως τεστ αξιολόγησης Νοημοσύνης WISC III, ΑΘΗΝΑ TEST διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών κ.τ.λ.)
   
 • Συμβουλευτική Γονέων σε θέματα βρεφικής, νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας

 • Συμβουλευτική Ζεύγους
  ​​​​​​​
 • ​​​​​​​Επαγγελματικό Προσανατολισμό εφήβων
 • ​​​​​​​Σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων ψυχοπαιδαγωγικής παρέμβασης για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα λόγου και ομιλίας, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, νοητική καθυστέρηση, αυτισμός, εγκεφαλική παράλυση)
  ​​​​​​​
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας. 

Με αγάπη για το παιδί, πολύτιμη εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση,
η παιδοψυχολόγος Βένια Κουτσομπίνα στοχεύει στην πρόληψη της ψυχικής υγείας του παιδιού και στη συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων στο έργο τους.

Η Δρ Βένια Κουτσομπίνα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων για την -πολύ σημαντική- ανάπτυξη των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών και των εφήβων.

Μέλημά της, η συνεισφορά στη δημιουργία μια κοινωνίας παιδιών -άρα και ενηλίκων στο μέλλον- με αυτοεκτίμηση, πλήρη συναισθηματική ωρίμανση και ολόπλευρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους!


Υπηρεσίες παιδοψυχολογίας υψηλού επιπέδου,  βάσει επιστημονικά θεμελιωμένων θεραπειών,  με Αφοσίωση και Σωστή Καθοδήγηση!